Упис првака за школску 2022-23.

Упис првака обављаће се електронским путем. Од 21.марта биће омогућен упис преко Портала е управе (https://euprava.gov.rs).

. Одобрени су термини за тестирање. Истог дана који одаберете ће педагог извршити тестирање ученика.

Родитељи приликом уписа не подносе ниједан документ у папирном облику. Потврде о обављеном обавезном предшколском програму доставиће накнадно по добијанју из предшколске установе, приликом тестирања код педагога или психолога. И лекарско уверење прибављају се по службеној дужности, електронским путем. Изузетно, ако је лекарски преглед обављен код лекара из приватне праксе, биће потребно да га родитељ или други законски заступник донесеу школу. Молимо вас да у складу са тим приликом Електронског уписа заказујете термине за тестирање деце у понуђеним датумима по обављеним здравственим прегледима.

Уколико родитељ нема могућности да искаже заинтересованост за упис детета на овај начин, не доводи се у питање упис детета у први разред који територијално припада школи, упис се обавља у школи. За све информације и недоумице можете се обратити васпитачици или педагогу сваког радног дана.

Ради електронског уписа ученика, потребно је да родитељ има код себе личну карту и матични број детета улколико ће упис обављати директно у школи.
Срећно будућим првацима!
Педагог Рада Поповић

Рада

Педагог у ОШ " Свети Сава",Плавна

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *