Кућни ред за родитеље-старатеље

ОШ “ Свети Сава” , Плавна

КУЋНИ РЕД У ОШ „СВЕТИ САВА“

Као и свака кућа, тако и Школа има своја правила којих би требало сви да се придржавамо и домаћини и гости. Прочитајте кућни ред наше школе, подсетите се и придржавајте се наведеног како бисмо свима обезбедили пријатан и безбедан боравак. Поштовани родитељи, Уважавањем кућног реда школе обезбеђујемо предвиђену организацију, ритам и квалитет рада школе и пре свега безбедност ученика, запослених и родитеља.

❖ Користите и поштујте распоред остворених врата који је постављен на сајту школе за индивидуалне разговоре са наставницима и одељењским старешинама.

❖ Уколико долазите по дете  јавите се дежурном наставнику или обезбеђењу који ће обавестити учитеља-наставника да дете дође у хол.

❖ Уколико долазите на отворена врата или у посету наставнику, стручном сараднику, директору, јавите се дежурном наставнику или обезбеђењу који ће их обавестити о вашем доласку.

❖ Није дозвољено шетање и задржавање испред учионица и у ходницима у време образовно-васпитног процеса.

❖ За време боравка у школи, у току наставног процеса, није дозвољено позивање ученика телефоном. На часу су и није дозвољено да се јављају у току наставе.

❖ Поштујте кодекс облачења.

❖Поштујте слободно време наставног и ненаставног особља

Рада

Педагог у ОШ " Свети Сава",Плавна

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *